Onze diensten

KAAS | Knowledge As A Service

Met onze uitgebreide vakkennis kunnen we u met zowat alles helpen.

Laat je bijstaan door één van onze experten

Je bent expert in jouw sector, maar niet in IT. Daarom zorgen wij ervoor dat je jou geen zorgen meer moeten maken om het hele IT gebeuren. We zorgen voor een totaaloplossing van al jouw IT problemen en voorkomen ze in de toekomst.

IT MANAGEMENT

We zorgen ervoor dat alles werkt en blijft werken. We zorgen voor updates en geven je advies over potentiële uitbreidingen. Jouw assets worden volledig door ons beheerd. We installeren de gewenste programma’s, we houden alle wachtwoorden bij, zorgen voor accounts, etc.

BEVEILIGING TEGEN HACKERS

We gaan proactief jouw netwerk beveiligen en zorgen ervoor dat jouw gegevens veilig opgeslagen worden. We voorzien back-ups van al jouw data, zodat je nooit gegevens kan kwijtspelen.

24/7 SUPPORT

Een IT probleem moet snel opgelost worden. Daarom staan we 24/7 klaar om jou te helpen. Maar we komen ook geregeld langs om je bij te staan.

PRIJS AANVRAGEN

HAAS | Hardware As A Service

Kies voor een full service hardwarepakket via HAAS (Hardware As A Service).

Full service hardwarepakket

Het aankopen van IT materiaal kan snel hoog oplopen. Bespaar deze kosten en besteed dit aan wat echt belangrijk is. Kies voor een HAAS-formule! Ontdek alle voordelen hieronder.

VASTE KOSTPRIJS

Onverwachte kosten? Weg ermee! Met een vaste kostprijs per maand weet je perfect waar je aan toe bent. Gaat er iets kapot? Geen probleem, het toestel wordt gratis vervangen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat jouw toestellen verouderen, want deze worden automatisch vernieuwd.

ONDERSTEUNING INBEGREPEN

Bij het aangaan van een HAAS-pakket is er automatisch ondersteuning inbegrepen. Zo krijg je een vooraf bepaalde hoeveelheid uren ondersteuning per toestel. Zo wordt de hardware door onze experten ingesteld en up to date gehouden.

BOEKHOUDKUNDIG VOORDEEL

Doordat je de hardware niet dient te activeren op de balans voorkom je te grote schulden. Dit kan een groot boekhoudkundig voordeel zijn bij het aangaan van toekomstige leningen etc.

MEER INFORMATIE
Officiële partner van Microsoft Office

Voordelige licenties


Bestanden opslaan in de cloud, samen met collega’s aan één bestand werken, videomeetings en nog veel meer. Het kan met Office 365.


Als erkend verdeler van Microsoft Office 365 kunnen we extra voordelig uw bedrijf voorzien van de nodige licenties om dit softwarepakket te gebruiken. Daarbovenop staan we ook in voor de installatie en ondersteuning van deze programma’s. Zo haal je nog meer uit Office 365!


Maak je geen zorgen meer over virussen en hackers. Met de antivirus software van Trend Micro worden al jouw gegevens beveiligd.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Totaaloplossing op maat

We streven ervoor alle klanten een totaaloplossing te kunnen aanbieden op maat. Op onze website zijn er maar een paar van al onze mogelijkheden terug te vinden. Om jou een pakket om maat te kunnen geven komen we graag eens langs om dit met jou te bespreken. Klik hieronder om eenvoudig en snel een afspraak te maken.

AFSPRAAK MAKEN